Symposium Culinary Prague 2023

Symposium Culinary Prague 2023

JIŽ PO DEVÁTÉ SE ANGAŽOVANÍ KUCHAŘI, CUKRÁŘI, PROFESIONÁLOVÉ I AMATÉŘI SEJDOU A BUDOU SI UŽÍVAT ENERGII A EMOCE OD NEJLEPŠÍCH KUCHAŘŮ SVĚTA.


Je jedno, jestli jste velký šéfkuchař velkého hotelu nebo malý kuchař malé restaurace, jestli jste odborný mistr, nebo nadšenec, který obchází kurzy vaření a nakupuje kuchařské knihy. Pro kohokoliv, kdo bere gastronomii jako životní styl. Pro každého, komu není jedno, co má na talíři. Nechte se inspirovat, nechte se ovlivnit, nechte se unášet filozofií a příběhy lidí, kteří se dostali až ke hvězdám. Jedni z nejlepších kuchařů a cukrářů Vám na pódiu ukáží své umění, každý na ukázku uvaří několik chodů dle nejmodernějších postupů. V některých případech i dosti extravagantních a těžko uvěřitelných postupů. Máte šanci být blízko lidí, kteří tvoří obraz gastronomie, kteří udávají tempo a svojí prací inspirují. Právě tento den Vám ukáží skvělé recepty a poví Vám svůj příběh.
Projekt Czech Specials je opět hrdým partnerem Symposia.


A na koho se letos můžete těšit:
JULIA KOMP* - majitelka restaurace Sahila (Německo)
VIKI GEUNES*** z restaurace ZILTE (Belgie)
GUIDO BRAEKEN** z restaurace JULEMONT (Holandsko)
ISTVÁN PESTI** z restaurace Platan Gourmet (Maďarsko)
HANS NEUNER** - majitel restaurace OCEAN (Portugalsko)
OLLIE SCHUILING* z restaurace Kasteel Heemstede (Holandsko)

Vstupenky a více informací na: www.culinarysymposium.cz