Přerov není kdovíjak velkým městem, o to větší nabídku však skýtají tamní kulturní i sportovní aktivity. Tomu odpovídá i úroveň místní gastronomie a pohostinství. To nabízí vstřícnou péčí o hosta Restaurace Fontána. Je příjemným cílem pro všechny, kteří se ve městě objeví jako sběratelé hodnotných životních zážitků. Podpořeni při tom právě úrovní služeb a hlavně kvalitou kuchyně hotelové restaurace Hotelu Jana získávají komplexní, vyvážený zážitek z návštěvy města. S ním silnou motivaci k návratu.
Jedna z restaurací hotelu současnosti odpovídá snad všem požadavkům klientely. Oslovující prostředí, kde se střídá skromnější část s efektní, spíše klubovým sektorem. Navíc je zde pro vás připraven komorní salonek se stopou starosvětské noblesy. Za zmínku stojí i to, že za prosklenými stěnami je k dispozici rozměrná letní terasa.
Restaurace ovšem není náladotvorná bez dobré kuchyně a pozorné obsluhy. Lístek není nijak oslňující co do počtu položek, zato skrývá ne často vídané položky. Můžete mít štěstí třeba na okouna. Jedna z nejchutnějších ryb bývá často pomíjena skrze velký počet drobných kostí. Ale věřte nebo ne, v mé porci jsem nenatrefil na jedinou! Co se ustrojení týká, byla krmě báječná. S rybou si hezky porozuměly zeleninové hranolky. Mimochodem báječný nápad, kořenové druhy máme rádi. Navíc jim po tepelné úpravě zůstala jejich pevnost i sametová chuť.
V menu se objevují zajímavé receptury ze světa, kuřecí supreme, smetanové italské rizoto s hráškem například. Vepřová panenka s fazolovými lusky na česneku, šťouchané brambory s cibulkou zase zřetelně potvrzují naši náklonnost k vepřovému. Která je v našich úhelných úpravách pochopitelná.
Fontána má zvláštní, „sportovní“ režim, dalo by se říci. Díky vedlejšímu tenisovému areálu funguje poněkud jako diváci na kurtu. Pokud má obsluha obecenstvo a kuchaři se hrnou objednávky, nasadí správné tempo a zřetelně cítíte radost z toho, kterak si po dlouhé době mohou své profese užívat. Z druhé strany ji zase motivují pokřiky nadšenců na cyklistické stezce. Je to možná u každého jinak, ale oběd nebo časná večeře s chody konzumovanými v rytmu úderů soupeřících tenistů vám trochu zvednou vaši náladu – i sebevědomí.
Hotel Jana je zkrátka místem mnoha lákadel. Z jedné strany městské sídliště, z druhé nabídka již zmíněných sportovních programů. V Bečvě si navíc můžete zarybařit, a když budete mít štěstí, možná dojde i na okouna.
LH Hotel Jana
Koliby 2, Přerov 750 02
tel.: +420 581 833 111, e-mail: hotel@hotel-jana.cz
www.hotel-jana.cz
otevřeno: Po – Ne 11.00 – 23.00
![jana14.jpg jana14.jpg](/getattachment/8cb73801-7737-4132-95f5-8238c9ddb670/jana14.jpg)
![jana9.jpg jana9.jpg](/getattachment/66ea5f1f-2da7-4a24-9aff-9e31c281761c/jana9.jpg)
![jana15-1.jpg jana15-1.jpg](/getattachment/1328401a-9739-466a-aa79-06d327cff542/jana15-1.jpg)
![jana12-1.jpg jana12-1.jpg](/getattachment/51784302-2614-42de-b04a-1320f73ee6ee/jana12-1.jpg)
Restaurace ovšem není náladotvorná bez dobré kuchyně a pozorné obsluhy. Lístek není nijak oslňující co do počtu položek, zato skrývá ne často vídané položky. Můžete mít štěstí třeba na okouna. Jedna z nejchutnějších ryb bývá často pomíjena skrze velký počet drobných kostí. Ale věřte nebo ne, v mé porci jsem nenatrefil na jedinou! Co se ustrojení týká, byla krmě báječná. S rybou si hezky porozuměly zeleninové hranolky. Mimochodem báječný nápad, kořenové druhy máme rádi. Navíc jim po tepelné úpravě zůstala jejich pevnost i sametová chuť.
![jana3-1.jpg jana3-1.jpg](/getattachment/a98a9a02-9d3c-4cc3-8a6b-e77d03e99ee6/jana3-1.jpg)
![jana10-1.jpg jana10-1.jpg](/getattachment/2ac0e4fa-38a1-44a0-a9c8-9731c14f384f/jana10-1.jpg)
V menu se objevují zajímavé receptury ze světa, kuřecí supreme, smetanové italské rizoto s hráškem například. Vepřová panenka s fazolovými lusky na česneku, šťouchané brambory s cibulkou zase zřetelně potvrzují naši náklonnost k vepřovému. Která je v našich úhelných úpravách pochopitelná.
![jana5.jpg jana5.jpg](/getattachment/3e754331-3e5c-48a6-b61a-f86fa8a8995b/jana5.jpg)
![jana17.jpg jana17.jpg](/getattachment/063b7186-6cd3-42ca-a625-5b654951604d/jana17.jpg)
Fontána má zvláštní, „sportovní“ režim, dalo by se říci. Díky vedlejšímu tenisovému areálu funguje poněkud jako diváci na kurtu. Pokud má obsluha obecenstvo a kuchaři se hrnou objednávky, nasadí správné tempo a zřetelně cítíte radost z toho, kterak si po dlouhé době mohou své profese užívat. Z druhé strany ji zase motivují pokřiky nadšenců na cyklistické stezce. Je to možná u každého jinak, ale oběd nebo časná večeře s chody konzumovanými v rytmu úderů soupeřících tenistů vám trochu zvednou vaši náladu – i sebevědomí.
Hotel Jana je zkrátka místem mnoha lákadel. Z jedné strany městské sídliště, z druhé nabídka již zmíněných sportovních programů. V Bečvě si navíc můžete zarybařit, a když budete mít štěstí, možná dojde i na okouna.
LH Hotel Jana
Koliby 2, Přerov 750 02
tel.: +420 581 833 111, e-mail: hotel@hotel-jana.cz
www.hotel-jana.cz
otevřeno: Po – Ne 11.00 – 23.00