Praktický odborný seminář pro kuchaře

Praktický odborný seminář pro kuchaře

V rámci projektu Czech Specials se snažíme zachovat kulinářské dědictví našich předků, gastronomickou identitu našich regionů a přenést vše do dnešní, moderní doby. Tentokráte se zaměříme regionální speciality ve středních Čechách a Praze. Inspirujeme se v tradiční měšťanské i venkovské kuchyni.


Zkusme společně obohatit chuťové pohárky našich stále náročnějších hostů a zároveň podpořit místní farmy, zpracovatele a výrobce!

Téma: Tradiční regionální kuchyně v 21. století
Region: Praha a střední Čechy
Kdy: 23. září 2020  9,00 - 16,00
Kde: Gastronomická učebna Vysoké školy hotelové v Praze, Svidnická 508, Praha 8, 181 00
Lektor: Pavel Bortník

Účastnický poplatek: restaurace certifikované v projektu Czech Specials 500 Kč/osoba, ostatní restaurace: 1500 Kč/osoba

Přihlášky na: forms.gle/Az6cFsYE5YirKCw79
 
Počet osob je omezen.
 
2-bramboracka-v-modernim-pojeti.jpg     3-gulas-v-modernim-pojeti-2.jpg

4-jen-pro-web-bramboraky-v-modernim-pojeti.jpg     5-svestkove-knedliky-v-moderni-podobe-2.jpg


Autor: CzechSpecials