Jste certifikovaná restaurace, nebo o certifikaci do projektu Czech Specials uvažujete? Právě pro vás je určen praktický odborný seminář na téma - Tradiční regionální kuchyně v 21. století - region Severní Morava a Slezsko
V rámci projektu Czech Specials se snažíme zachovat kulinářské dědictví našich předků, gastronomickou identitu našich regionů a přenést vše do dnešní, moderní doby. Naučíme se znovu úctě a pokoře k místním surovinám a společně se budeme snažit z každé suroviny dostat maximum také pomocí moderních postupů i technologií.
Zkusme společně obohatit chuťové pohárky našich čím dál náročnějších hostů a zároveň podpořit místní farmy, zpracovatele a výrobce!
Kdy: 21.11. 2019, od 9,00 do 16,00 hod.
Kde: SŠ gastronomie a farmářství Jeseník, U Jatek 916/8, 790 01 Jeseník
Lektor: Pavel Bortník
Účastnický poplatek: certifikované restaurace Czech Specials 500 Kč/osoba, ostatní 1 500 Kč/osoba
Počet osob je omezen. Poslední volná místa!
Přihlášky prosíme na: forms.gle/k2UuWoVqZVfK6UFK8
Zkusme společně obohatit chuťové pohárky našich čím dál náročnějších hostů a zároveň podpořit místní farmy, zpracovatele a výrobce!
Kdy: 21.11. 2019, od 9,00 do 16,00 hod.
Kde: SŠ gastronomie a farmářství Jeseník, U Jatek 916/8, 790 01 Jeseník
Lektor: Pavel Bortník
Účastnický poplatek: certifikované restaurace Czech Specials 500 Kč/osoba, ostatní 1 500 Kč/osoba
Počet osob je omezen. Poslední volná místa!
Přihlášky prosíme na: forms.gle/k2UuWoVqZVfK6UFK8