Pozvánka na praktický odborný seminář pro kuchaře

Pozvánka na praktický odborný seminář pro kuchaře

Tradiční regionální kuchyně v 21. století - region Severní Morava


Kdy: 21.11. 2019   od 9,00 do 16,00 hod.
Kde: SŠ gastronomie a farmářství Jeseník, U Jatek 916/8, 790 01 Jeseník
Lektor: Pavel Bortník

V rámci projektu Czech Specials se snažíme zachovat kulinářské dědictví našich předků, gastronomickou identitu našich regionů a přenést toto vše do dnešní, moderní doby. Naučíme se znovu úctě a pokoře k místním surovinám a společně se budeme snažit z každé suroviny dostat maximum možného také pomocí moderních postupů i technologií. Zkusme společně obohatit chuťové pohárky našich čím dál náročnějších hostů a zároveň podpořit místní farmy, zpracovatele a výrobce!

Účastnický poplatek:
Certifikované restaurace Czech Specials 500 Kč/osoba
Ostatní 1 500 Kč/osoba

Počet účastníků je omezen.

Přihlášky prosíme na: forms.gle/k2UuWoVqZVfK6UFK8

Autor: CzechSpecials