Podzim bude plný zajímavých gastronomických akcí.
Podzim bude plný zajímavých gastronomických akcí. V restauraci Villa Patriot v Mariánských Lázních budou nabízet nové menu ve stylu Czech Specials, na jídelním lístku se objeví glazírovaná telecí kýta s karotkovým pyré, nebude chybět ani zvěřina, jako je křepelka s houbami, dušená kančí kýta se smetanovou omáčkou.
www.villapatriot.cz
V restauraci Tusculum v Karlových Varech budou v listopadu servírovat svatomartinské menu, kde budete moci ochutnat například husu s červeným zelím s malinami. Třicet let svobody 16.11.2019 v Tusculum oslaví retro menu s podtitulem: Česká jídla a nápoje stejná a přesto jiná.
www.tusculumkv.cz
První listopadový víkend v restauraci Mlýnský domov v Jinočanech bude patřit zvěřinovým hodům a můžete si sem zajít na kančí se šípkovou i se zelím. Hned další víkend zde bude patřit martinské huse, péci a servírovat se budou i celé husičky, což lze využít pro rodinné obědy i večeře.
www.mlynskydomov.cz
Restaurace Kovárna v Lázních Lipová nabízí svým hostům vyhlášené husí hody již od konce října. Za pomalu pečenou husou se zelím a bramborovými lokšemi se sjíždí hosté z širokého okolí.
www.penzionkovarna.cz
V restauraci Tritonu v Praze bude listopad patřit michelinským hvězdám, 23.11.2019 zde proběhne večeře, při které bude degustační menu spolu s týmem Tomáše Horáka připravovat i duo šéfkuchařů berlínské restaurace Facil, která se pyšní dvěma michelinskými hvězdami. Jedním z velkých hitů restaurace Facil je rafinovaná prezentace švábského vepříka, respektive vepřového bůčku doplněného prémiovým kaviárem, ústřicí Gillardeau a zeleným kardamomem, Tomáš Horák nabídne mimo jiné i svou legendární prezentaci srnčího hřbetu fermentovaného v koji rýži, který na talíři doplňuje lanýžový gel, brusinky či špekový prach. Celé menu bude doprovázené pečlivě vybranými, špičkovými víny, včetně elegantní champagne.
www.tritonrestaurant.cz
www.villapatriot.cz
V restauraci Tusculum v Karlových Varech budou v listopadu servírovat svatomartinské menu, kde budete moci ochutnat například husu s červeným zelím s malinami. Třicet let svobody 16.11.2019 v Tusculum oslaví retro menu s podtitulem: Česká jídla a nápoje stejná a přesto jiná.
www.tusculumkv.cz
První listopadový víkend v restauraci Mlýnský domov v Jinočanech bude patřit zvěřinovým hodům a můžete si sem zajít na kančí se šípkovou i se zelím. Hned další víkend zde bude patřit martinské huse, péci a servírovat se budou i celé husičky, což lze využít pro rodinné obědy i večeře.
www.mlynskydomov.cz
Restaurace Kovárna v Lázních Lipová nabízí svým hostům vyhlášené husí hody již od konce října. Za pomalu pečenou husou se zelím a bramborovými lokšemi se sjíždí hosté z širokého okolí.
www.penzionkovarna.cz
V restauraci Tritonu v Praze bude listopad patřit michelinským hvězdám, 23.11.2019 zde proběhne večeře, při které bude degustační menu spolu s týmem Tomáše Horáka připravovat i duo šéfkuchařů berlínské restaurace Facil, která se pyšní dvěma michelinskými hvězdami. Jedním z velkých hitů restaurace Facil je rafinovaná prezentace švábského vepříka, respektive vepřového bůčku doplněného prémiovým kaviárem, ústřicí Gillardeau a zeleným kardamomem, Tomáš Horák nabídne mimo jiné i svou legendární prezentaci srnčího hřbetu fermentovaného v koji rýži, který na talíři doplňuje lanýžový gel, brusinky či špekový prach. Celé menu bude doprovázené pečlivě vybranými, špičkovými víny, včetně elegantní champagne.
www.tritonrestaurant.cz