Czech Specials obohatí i odborný program veletrhu. V rámci programu GastroTour proběhne v sobotu 12.10. 2019 od 11.00 v Hale 5 sektor 5A diskuzní stůl na téma: Je česká kuchyně sexy?
Czech Specials najdete na stánku Asociace kuchařů a cukrářů ČR po celou dobu konání veletrhu, 10. - 13.10. 2019 v PVA Letňany v Praze. Podáme vám zde veškeré informace o tomto projektu.
Czech Specials obohatí i odborný program veletrhu. V rámci programu GastroTour proběhne v sobotu 12.10. 2019 od 11.00 v Hale 5 sektor 5A diskuzní stůl na téma: Je česká kuchyně sexy? Diskutovat na téma přítomnosti i budoucnosti české kuchyně přijdou ti, kteří česká jídla velmi dobře vaří, i ti, kteří o české kuchyni píší, a také ti, kteří zkoumají její kořeny. Těšit se můžete na šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka z restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, šéfkuchaře Petra Hajného z restaurace Zas a Znova, šéfkuchaře restaurace Chládek Zahradnické centrum, Karla Nováka. Svými postřehy do diskuze přispěje i dlouholetý komentátor české gastronomické scény Milan Ballík a docent Jan Han z Vysoké školy hotelové v Praze, který je řešitelem výzkumného projektu Kulinární dědictví českých zemí. Moderátorem bude Tomáš Kalina, organizátor Symposium Culinary Prague.
Vaříte ve své restauraci českou kuchyni? Zajímá vás česká kuchyně? Přijďte se i vy zapojit do diskuze a říct svůj názor na současný stav a budoucnost české národní a regionální kuchyně, podělit se s ostatními o svoje zkušenosti!
www.gastro-tour.cz/program/
Czech Specials obohatí i odborný program veletrhu. V rámci programu GastroTour proběhne v sobotu 12.10. 2019 od 11.00 v Hale 5 sektor 5A diskuzní stůl na téma: Je česká kuchyně sexy? Diskutovat na téma přítomnosti i budoucnosti české kuchyně přijdou ti, kteří česká jídla velmi dobře vaří, i ti, kteří o české kuchyni píší, a také ti, kteří zkoumají její kořeny. Těšit se můžete na šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka z restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, šéfkuchaře Petra Hajného z restaurace Zas a Znova, šéfkuchaře restaurace Chládek Zahradnické centrum, Karla Nováka. Svými postřehy do diskuze přispěje i dlouholetý komentátor české gastronomické scény Milan Ballík a docent Jan Han z Vysoké školy hotelové v Praze, který je řešitelem výzkumného projektu Kulinární dědictví českých zemí. Moderátorem bude Tomáš Kalina, organizátor Symposium Culinary Prague.
Vaříte ve své restauraci českou kuchyni? Zajímá vás česká kuchyně? Přijďte se i vy zapojit do diskuze a říct svůj názor na současný stav a budoucnost české národní a regionální kuchyně, podělit se s ostatními o svoje zkušenosti!
www.gastro-tour.cz/program/